default_mobilelogo

Normaal gesproken speel je een schaakpartij met zijn tweeën, maar met Chess-4-Fun kun je met maar liefst vier personen schaken. Het schaakbord van Chess-4-Fun is dan ook een flink stuk groter, zo'n 70x70cm. De stukken zijn ook niet zwart en wit zoals bij een gewoon schaakspel, maar rood, geel, blauw en groen. Dit alles maakt dat Chess-4-Fun er vrolijk gekleurd uitziet.

Om Chess-4-Fun te kunnen spelen moet je alleen de normale schaakregels kennen. Vervolgens kun je samen met drie andere schakers/schaaksters lekker gaan schaken.

Wat Chess-4-Fun extra leuk maakt is dat je het op verschillende manieren kunt spelen. Je kunt bijvoorbeeld vooraf afspreken dat ieder voor zich speelt en dat degene die overblijft en dus niet matgezet is de winnaar is. Maar je kunt ook afspreken dat bijvoorbeeld rood en geel samenwerken en dat blauw en groen hetzelfde doen. De kleuren die samenwerken vallen elkaar dan niet aan, maar werken samen om te winnen van de andere twee kleuren. Hoe je Chess-4-Fun ook speelt het wordt vrijwel altijd een leuke spannende schaakpartij.

Je zult tijdens een partijtje Chess-4-Fun al snel in de gaten krijgen dat hier de lopers veel sterker zijn dan de paarden. Doordat het bord groter is zijn de paarden met hun paardensprongen wat langzaam terwijl de lopers met hun grote diagonale stappen juist heel snel kunnen zijn.

Er is maar één manier om zelf te ontdekken hoe leuk Chess-4Fun is en dat is door het gewoon een keer te spelen!

 

 

 

Chess-4-Fun bestellen

pr dobbelschaakChess-4-Fun en andere Chess for Fun producten zijn te bestellen via de webshop van Kossies Design.

CHESS-4-FUN BESTELLEN

logo