user_mobilelogo

Contactadres

Schaak maar raak! Academy

Huub van der Logt
Bloemersmastraat 40
9822 AD Niekerk
Tel. 0594 500887 / 06 30796868
https://www.schaakmaarraak.nl
info@schaakmaarraak.nl

AD: SMR Shop

adver chessity

AD: Help, mijn kind schaakt!

adver help, mijn kind schaakt!

AD: Speurtocht

adver speurtocht

AD: Chess Mov(i)es

adver chessmovies

SMR PandasHet zevende seizoen van jeugdschaakclub Schaak maar raak! zal in september 2022 van start gaan. Voor dit nieuwe seizoen heb ik gekozen voor een volledig andere en unieke aanpak. Het is vanaf dit seizoen mogelijk om geheel GRATIS (mits woonachtig in het Westerkwartier) lid te worden van de schaakclub en er is geen enkele verplichting om mee te doen aan georganiseerde activiteiten. 

Het uitgangspunt van de jeugdschaakclub Schaak maar raak! is dat ieder kind de kans moet krijgen om op zijn/haar eigen manier kennis te maken met schaken en samen met anderen te genieten van het schaakSPEL en/of de schaakSPORT.

Om dit te bereiken zal de schaakclub uit twee groepen gaan bestaan, de SMR Panda's en de SMR Lions. De SMR Panda's is er voor de kinderen die kennis willen maken met het schaakspel en het willen leren spelen én voor degene die het gewoon leuk vinden om af en toe eens met anderen te schaken. De activiteiten voor deze groep zijn vooral gericht op het schaakSPEL. De SMR Lions is er voor de kinderen die al kunnen schaken en beter willen leren schaken en de schaakSPORT willen beoefenen.

Er is uiteraard veel meer te vertellen over deze bijzondere opzet en die is dan ook uitvoerig te lezen op de webpagina van de schaakclub op deze website en/of in de brochure die daar gratis is te downloaden.

Chess for Fun

Chess for Fun

Leuke, leerzame en bijzondere schaakproducten.

View more

Schaken wordt nog leuker met de Chess for Fun schaakproducten.

Mijn boeken

Mijn boeken

Door mij geschreven schaakboeken.

View more

Diverse door mij geschreven en uitgegeven schaakboeken.

DOOR\ZETTEN

DOOR\ZETTEN

GRATIS digitaal schaaktijdschrift!

View more

GRATIS digitaal schaaktijdschrift voor jeugdige scha(a)k(st)ers.

AD: Chess.com

adver chess com

AD: ChessQueens

AD: ICC

adver icc

logo