user_mobilelogo

Contactadres

Schaak maar raak! Academy

Huub van der Logt
Bloemersmastraat 40
9822 AD Niekerk
Tel. 0594 500887 / 06 30796868
https://www.schaakmaarraak.nl
info@schaakmaarraak.nl

AD: Help, mijn kind schaakt!

adver help, mijn kind schaakt!

AD: Speurtocht

adver speurtocht

AD: SMR Shop

adver chessity

AD: Chess Mov(i)es

adver chessmovies

CFF logoMet de komst van "Chess for Fun" is het herorganiseren van mijn schaakactiviteiten voltooid. "Chess for Fun" is een verzamelnaam waaronder enkele van de schaakproducten die ik bedacht en/of gemaakt heb verkrijgbaar zijn. Zo zijn niet alleen al langer bestaande schaakproducten als Rekenschaak, Chess-4-Fun en Dobbelschaak ondergebracht bij "Chess for Fun", maar ook een aantal volledig nieuwe schaakproducten, zoals bijvoorbeeld Ruimteschaak. Het overzicht met producten zal regelmatig worden aangevuld maar de eerste producten zijn nu al verkrijgbaar.

Naast de schaakproducten die gekocht kunnen worden zijn er ook schaakproducten die geheel gratis zijn te downloaden voor niet commercieel gebruik.

Tot voor kort waren de diverse schaakproducten alsmede de schaakkleding die ik heb ontworpen te bestellen via een webshop op deze website. Vanaf nu zijn al deze producten te bestellen via de website van Kossies Design.

Kossies Design is al meer dan 15 jaar het borduur- & bedrukbedrijf van mijn vrouw Linda en mij. Het was voor ons makkelijker om de schaakproducten en schaakkleding bij Kossies Design onder te brengen. Iedere bestelling zal nog steeds met dezelfde zorg en aandacht worden behandeld, door dezelfde mensen, dus in die zin veranderd er eigenlijk niets. Mochten er toch nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen.

schoolschaken

Schoolschaken

Een andere kijk op schoolschaken.

View more

Laat je verrassen door een frisse en originele kijk op schoolschaken.

imagehover2

Schaakclub

Jeugd-schaakclub Niekerk/Oldekerk

View more

De leukste jeugd-schaakclub van het Westerkwartier!

imagehover3

Chess for Fun

Omdat schaken vooral een spel is!

View more

Leuke en originele schaakproducten.

AD: Chess.com

adver chess com

AD: ChessQueens

AD: ICC

adver icc

logo