Schoolschaken, een kwestie van gewoon doen!

Schoolschaken

Chessity, (beter) leren schaken was nog nooit zo leuk!

Chessity

Activiteiten om het schaakspel te promoten.

Activiteiten

Mijn schrijfsels over het schaken en het schaakspel.

Schaakpraat

 

Kijk ook eens naar de originele schaakontwerpen die bedrukt kunnen worden op allerlei soorten kleding!

SCHAAK-KLEDING

Diploma's 1919-1920

Chessity-diploma's 2019-2020
(stand 27 juli)
Aantal
pion 8
paard 7
loper 4
toren 2
dame 3
koning 2
pion-2 3
paard-2 1
Totaal 30
   
Seizoen 2018 - 2019   70
Seizoen 2017 - 2018   99
Totaal over alle seizoenen 199

Contact

Spambeveiliging

Welkom op de website van Schaak maar raak! Academy.

Op deze website treft u informatie aan over de diverse activiteiten van de Schaak maar raak! Academy. De activiteiten zijn heel diverse van aard, maar zijn allemaal gericht op de promotie van het schaakSPEL. Het leuk, aantrekkelijk en toegankelijk maken van het schaken is uitgangspunt bij vrijwel alle activiteiten van de Schaak maar raak! Academy. 

De Schaak maar raak! Academy heeft een drietal peilers. Allereerst zijn daar schaaklessen (op scholen), presentaties/spreekbeurten en promotionele activiteiten. Hiervan treft u op de website verslagen aan en aankondigingen. Vervolgens is er de jeugd-schaakclub Schaak maar raak! waarvan alle informatie, standen en verslagen op deze website zijn te vinden. Deze schaakclub heeft inmiddels de meeste jeugd-schakers van alle schaakclubs in het Westerkwartier. Tot slot is er nog de schaak-shop waar schaak-kleding en schaak-producten besteld kunnen worden. In de schaak-shop zijn ook zelf ontwikkelde schaak-producten zoals Chess-4-fun en Rekenschaak te vinden. Met name Rekenschaak is een absoluut uniek product dat samen schaken nog leuker en spannender maakt.

Aarzel vooral niet om contact op te nemen als u vragen heeft of informatie wenst over diensten/producten van Schaak maar raak! Academy. Scholen nodig ik met name uit om geheel vrijblijvend een demonstratie te krijgen over de unieke manier waarop schaaklessen tegenwoordig mogelijk zijn, zélfs als de leerkracht niet kan schaken!

Kinderen die het leuk lijkt om met anderen te schaken zijn van harte welkom om eens te komen kijken (en meedoen) bij de jeugdschaakclub Schaak maar raak!

Veel plezier gewenst bij het bladeren op deze website en natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om Schaak maar raak! Academy in Niekerk (Gr.) te bezoeken.

Recente artikelen

Volop spanning in de competitie!

Enkele activiteiten

18/19 januari 2020

Zomerschaak!

Kerst-magazine 2019

Kerst-magazine 2019

24 april 2019 - 27 plaatsen bezet, nog 3 vrij!

Koningsmatch 2019