Naast deze website heeft "Schaak maar raak!" Academy nog een tweetal websites. Allereerst is daar de aparte website voor het door mij bedachte en ontwikkelde Rekenschaak. Op rekenschaak.nl kan niet alleen rekenschaak worden besteld, maar is tevens allerlei informatie te vinden over deze leuke en spannende manier van schaken. Daarnaast is er ook nog de website shop.schaakmaarraak.nl.

De webshop is ontstaan toen ik ontdekte dat er niet zo heel veel keus was in kleding met schaken als thema. Ik ben toen ontwerpen gaan maken voor onder andere shirts, polo's, hoodies etc. Dit is ondertussen best wel een aardige collectie geworden. Daarnaast maken we ook op verzoek maatwerk schaak-bedrukkingen (en indien mogelijk borduringen) op kleding.

Alle bedrukkingen en borduringen maken we geheel in eigen beheer. Heb je een bepaald idee of een wens en je weet niet of het uitvoerbaar is, of wat het zal kosten neem dan geheel vrijblijvend contact op en we kijken wat er mogelijk is.

Naast deze schaakkleding zijn er in de loop van de tijd ook een aantal gewone en bijzondere schaakproducten bijgekomen en naarmate ik meer nieuwe schaakproducten bedenk en ontwikkel zullen er ook meer producten opgenomen worden.

Neem dus af en toe even een kijkje op shop.schaakmaarraak.nl!

 

 

chessqueens