Mark van Dorssen behaalt het Konings-diploma!

Interne Competitie

In groep A zijn het momenteel Imre Bekkering en Wouter Jager die nog ongeslagen aan de leiding gaan. Imre won vrij eenvoudig van Wout Hilgersom toen deze door een foutje zijn dame verloor en Wouter had wat meer moeite met Twan Roffel, maar wist wel het volle punt binnen te halen. De onderlinge wedstrijd tussen Imre en Wouter zal na de herfstvakantie plaatsvinden, dus daar moeten we nog even op wachten. Ondertussen zijn Mark van Dorssen en Mike van Denzel in de achtervolging. Voor Luka, Wout, Twan en Jenna lijkt het vooral een strijd te worden om in de A-groep te blijven. Luka Balkema deed een stap in de goede richting door van Jenna Kiekebeld te winnen. In groep B zijn het Frank Dijkstra en Danny Hofman die nog ongeslagen zijn. Frank speelde deze avond tegen Roel Rozendal en wist niet alleen zijn voordeel uit te breiden, maar ook nog eens de koning van Roel keurig mat te zetten. Frank lijkt op weg te zijn naar een plaats in de A-groep.

Laddercompetitie

Er werden ook weer een aantal wedstrijden voor de laddercompetitie gespeeld en daar was de grootste verrassing de wonderbaarlijke ontsnapping van Twan Roffel, die in totaal verloren stelling met pat wist te ontsnappen tegen Wouter Jager. Mark van Dorssen gaat nu aan de leiding, gevolgd door Wouter Jager, Imre Bekkering, Jenna Kiekebeld en Twan Roffel. Deze nieuwe competitie is zeker een aanwinst en erg spannend.

Schaakpuzzels

Bij de schaakpuzzels is het voorlopig Mark van Dorssen die aan de leiding gaat, maar dat komt ook omdat hij naast een fantastisch aantal goede antwoorden ook nog eens meteen zijn verdubbelaar heeft ingezet. Er is natuurlijk nog volop kans voor alle andere schakers/schaaksters om Mark in te halen, want er volgen nog 7 puzzelbladen dit seizoen.

Konings-diploma

Nogmaals nieuws over Mark van Dorssen ....

Mark heeft zijn Konings-diploma weten te behalen en dat is geen geringe prestatie.